Sta kupiti devojci za dan zaljubljenih

2562

Dan zaljubljenih može biti prilika da dokažete svoju ljubav, ako imate posebnu osobu pored sebe. Ovaj dan je za neke potpuno besmislen, jer ljubav mora da se slavi svakog dana. Ipak, ovi praznici postoje i svake godine im se pokorno povinujemo. Ovo je dan u godini kada treba da izdvojimo vreme za sebe i svog partnera te stavljamo našu vezu na prvo mesto bez obzira na obaveze, probleme i sve ostale stvari koje nam ponekad odvuku misli i pažnju ili pokvare raspoloženje. To je dan kada se slavi ljubav. Verovatno se pitate sta kupiti devojci za dan zaljubljenih, a da poklon bude originalan. Ne morate biti pod stresom kako bi impresionirali voljenu osobu, samo se malo potrudite i smislite neko iznenadjenje za devojku. Neobicni pokloni će sigurno oduševiti svakoga te pogledajte naše predloge za poklon za dan zaljubljenih devojci.

Ako volite svoju devojku, kupite joj nešto posebno. Bilo da je u pitanju vaš dugoročni partner, ili neko sa kim ste se tek počeli zabavljati ovaj dan je savršena prilka da joj pokažete da vam je stalo. Neobicni pokloni mogu vam oduzeti dosta vremena, pa se uvek možete opredeliti za neke klasike kao što je buket ruža, čokolada ili nakit.

Sta kupiti devojci za dan zaljubljenih – ideje za poklon:

Sta kupiti devojci za dan zaljubljenih

• Najpopularniji poklon za dan ljubavi je cveće. Malo se potrudite i umesto klasičnog cveća u buket stavite i male ceduljice sa simpatičnim natpisima ili neka to bude neka poruka za dan ljubavi. Romanticni pokloni poput ovoga će joj sigurno puno značiti.

• Takođe, još jedan veoma popularan poklon za dan zaljubljenih devojci je čokolada. Čokolada, bilo da je ona sa lešnicma, mlečna ili sa jagodama je sigurno uspešan korak do ženskog srca. Za ovaj poklon se nećete puno istrošiti, a čokolada uvek simbolizuje prekrasan znak pažnje. Romantične poruke za dan ljubavi na čokoladi se danas mogu nabaviti, a ako ne želite pokloniti običnu čokoladu, možete kupiti neku zanimljivu šarenu bombonjericu. Još neke ideje za poklon su da napravite buket od njenih omiljenih slatkiša tako da ih nabodete na tanke žičice, umotate ih u celofan i spojite mašnom. Svaka žena se želi barem jednom osetiti kao posebna žena, pa bi bilo super kad biste buketić poslali dostavom kako bi je sačekao na kućnom pragu.

• Nakit – bilo da se radi o prstenu, narukvici ili lančiću, nakit je uvek dobrodošao poklon za žensku osobu. Ako znate da vaša draga obožava nakit, probajte potražiti pomoć od nekoga iz njene blizine ili jednostavno idite u ‘slučajnu šetnju’ u njenu omiljenu prodavnicu sa nakitom i zapamtite šta joj se sviđa. Važno je znati stil nakita koji inače nosi te pronaći to u onome što nameravate kupiti. Nikad nakit nemojte kupovati na silu ili napamet. Ukoliko niste sigurni koji je pravi komad nakita za nju, bolje se opredelite za nešto drugo.

• Intimno rublje – za parove u dužim vezama idealan poklon za devojku je seksi donje rublje. Odaberite nešto crveno i čipkasto, ali pazite da bude i udobno. Takođe, nesvakidašnji i neobicni pokloni mogu biti i slatke pidžamice, lepe spavaćice ili ogrtači. Takođe i simpatične šlapice mogu biti originalni pokloni koji će je oduševiti, ali i ugrejati kada vas nema.

• Ako ste se odlučili da joj poklonite malo veći i skuplji poklon, odeća ili modni dodatak izvrstan su izbor. Obratite pažnju na njene omiljene prodavice i stil koji inače preovladava u njenom ormaru, pa izaberite nešto što će ona nositi sa uživanjem. Možete izabrati majicu sa printom vaše slike ili sa nekom ljubavnom porukom, seksi haljinicu ili štikle.

• Omiljeni parfem je još jedan klasičan i idealan poklon sa kojim nikada nećete pogrešiti. Svaka žena voli da lepo miriši. Saznajte koji miris želi, ili kupite onaj koji već koristi. Uz parfem stavite i cestitke za dan zaljubljenih kako bi poklon bio originalniji.

• Masaža je odličan poklon za opuštanje. Masaža u dvoje je takođe dobra ideja i svakako bi vam dobro došao jedan opuštajući tretman u vellness centru. Ovim tretmanom omogućićete joj da se opusti, zabavi i osveži. A kako žene vole izgledati lepo posle opuštajuće masaže će se sigurno osećati bolje. Ako ne uspete rezervisati termin baš za taj dan ili ste pomalo kratki s novcem, poklon za devojku ne mora biti materijalne prirode te svoju dragu uvek možete izmasirati sami.

Cestitke za dan zaljubljenih su obavezne. Bilo da je poruka sama ili uz poklon može značiti puno. Nekad je lakše napisati ono što osećate nego to reći. Cestitke za dan zaljubljenih možete kupiti u knjižari ili je čak sami napraviti. Deca u školi šalju ljubavna pisma, pa zašto ne biste i vi? Ljubavne poruke ne poznaju godine i uvek su lep znak pažnje.

• Ipak, najlepši i originalni pokloni su oni u koje ste uložili vreme i ljubav. Pronađite vaše najbolje fotografije i napravite poseban kolaž ili screensaver. Isto tako, možete dati izraditi vašu sliku kao slagalicu ili staviti slike za zaljubljene uz cestitke za dan zaljubljenih na šoljicu. Ove slike za zaljubljene su veoma romanticni pokloni koji će sigurno doneti osmeh na lice vaše drage.

Neobicni pokloni su idealan izbor kao poklon za dan zaljubljenih devojci jer ćete je sigurno oduševiti i ostaviti veoma dobar utisak. Upamtite da poklon ne treba da bude obaveza nego znak pažne te skuplji poklon nije igra na sigurno. Uz naše predloge više se nećete pitati sta kupiti devojci za dan zaljubljenih. Srce svake žene rastopiće saznanje da se njen momak potrudio za nju. Sa dozom romantike, uz malo planiranja i kreativnosti, spremite iznenadjenje za devojku i uživajte u danu ljubavi.

loading...

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here