Pramenovi boje meda slike i ideje

13504

Pramenovi boje meda su ove godine veoma popularni. Ako ne želite menjati boju kose, a ipak želite neku promenu i malo osvežiti svoj izgled, pramenovi su idealno rešenje za vas. Kosa boje meda najbolje pristaje ženama svetlijeg tena, ali pristaje i onima sa bronzanim tenom. Boja meda će vašem licu pružiti željeni sjaj i odlično pristaje osobama sa smeđim, plavim ili očima boje lešnika. Najbolji make up za kosu boje meda trebao bi biti umeren, nežan i jednostavan. Lagano našminkane oči, blage i nežne senke i ružičasto rumenilo istaknuće vaš ten i sjaj plave kose. Osim neutralnog i ružičastog sjaja za usne, odlično pristaje i crveni ruž koji stvara senzualan utisak i idealan je za večernji izlazak.

Medeni pramenovi na tamnoj kosi

Ukoliko imate tamnu kosu, a imate želju da je posvetlite medeni pramenovi su idealan izbor za vas. Boja meda nije preupadljiva, a opet je veoma lepa i sveža. Kako bi dobili pravu nijansu za žene sa tamnijom kosom, idealni su pramenovi koji su blaži i nežniji. Ukoliko želite diskretnu promenu, tamnu kosu nijansirajte prirodnim i toplijim tonovima. Na smeđu kosu najlepše idu bakarni, zlatni ili karamel tonovi. Za plavu kosu idealan izbor može da bude boja lešnika ili neka od crvenkastih nijansi, dok tamnoj kosi najviše pristaju pramenovi u boji meda ili zlata. Pramenove nikada nemojte izvlačiti sami ili u kućnim uslovima naročito kada su u pitanju svetliji pramenovi na tamnoj kosi. Ipak se prepustite u ruke stručnjaka jer tako ne postoji mogućnost da kosa nakon bojanja ima narandžasti ili žuti odsjaj.

Farba za kosu boja meda

Opšte je poznato da plava boja kosa dosta oštećuje vlasište i pri svakom farbanju pomalo uništava vlas, ali ukoliko se koriste ispravni preparati, kosa će i dalje imati svoj volumen i kvalitet. Za prvo bojanje kose obavezno treba otići u frizerski salon da se kosa ne bi uništila ili tretirala pogrešnim preparatima. Da bi pramenovi ili farba za kosu boja meda ostala što sjajnija bilo bi dobro koristiti masku za kosu koja deluje obnavljajuće, masku koja će nahraniti vlasište i obnoviti ga. Maske za kosu možete i same napraviti sa sastojcima iz kuhinje. Kosa boje meda će uz prirodne maske sačuvati svoj sjaj i lepotu. Kvalitetni proizvodi i pravilna nega kose će podariti mekoću vašoj dlaci i imaćete kosu boje meda na kojoj će vam svi zavideti.

Pramenovi boje meda su kao što smo već rekli ponovo u trendu. Promenite vašu frizuru jer jednolikost definitivno nije u modi. U nastavku pogledajte kako poznatima stoji kosa boje meda te potražite u našim slikama inspiraciju za vašu frizuru.

Pramenovi boje meda slike:

pramenovi boje meda
Slika 1
pramenovi boje meda
Slika 2
kosa boje meda
Slika 3
pramenovi boje meda
Slika 4
pramenovi boje meda
Slika 5
pramenovi boje meda
Slika 6
kosa boje meda
Slika 7
pramenovi boje meda
Slika 8
pramenovi boje meda
Slika 9
pramenovi boje meda
Slika 10
loading...

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here