Poklon za dan zaljubljenih decku

3489

Dan zaljubljenih je za neke važan i poseban dan te prilika da na poseban način proslave svoju ljubav. Ima i onih za koje je dan zaljubljenih samo još jedan datum u mesecu koji ni po čemu nije poseban. Kojoj god grupi pripadali, prema poklonima, međutim, niko nije ravnodušan! Poklon za dan zaljubljenih decku neka bude neobičan i romantičan, potrudite se i spremite iznenadjenje za decka jer svaki muškarac voli da ga njegova lepša polovina mazi i pazi.

Ako ste nameravali da ga nečim obradujete, a ne možete se opredeliti šta je savrsen poklon decku pročitajte predloge koje smo spremili za vas i sigurno ćete dobiti inspiraciju za šoping. Neobicni pokloni će uvek biti savrsen izbor i lepo iznenađenje čak i za nekog ko ima sve. Možda vas neki naš predlog inspiriše i podstakne da svog dečka obradujete poklonom, iako to možda niste planirali.

Poklon za dan zaljubljenih decku

Poklon za dan zaljubljenih decku – predlozi i ideje:

• Jednostavno narežite CD sa pesmama. Snimite sve pesme koje vas podsećaju na vaše zajedničke momente i koje mogu biti značajne za vašu vezu. Nećete potrošiti puno novca za to, a on će se sigurno iznenaditi. Nemojte staviti previše pesama. Ako ste talentovani možete snimiti svoju pesmu i narezati na CD. Ukoliko ipak niste dobar pevač možete zamoliti nekoga iz vaše okoline za pomoć, nekoga ko ume lepo pevati i zna da snimi pesme.

• Poruke za dan zaljubljenih u vidu ljubavnog pisma. Neobicni pokloni su uvek jako interesantni. Naravno, možda mu stalno govorite da ga volite, ali lepo je i nekad mnogo lakše na parčetu papira izraziti svoja osećanja. To će mu ostati za uspomenu i čitaće kad god bude želeo. Ovo je idealan poklon, pogotovo ako ne želite da trošite previše novca. Izaberite lep papir i napišite poruku svojom rukom. Možete dodati neke dekoracije na papiru, zalepiti vašu zajedničku sliku ili je iseći u obliku srca.

• Umesto da izaberete jedan poklon za dečka, možete u jednoj korpi staviti više malih poklončića. Okupite kolekciju malih poklona, izaberite neku korpicu ili kutiju, ukrasite je i napunite malim poklončićima. Npr. njegov omiljen slatkiš, ulaznice za fudbalsku takmicu, omiljeni parfem, sat ili nešto drugo. Ako je ljubitelj pića kupite mu bocu vina ili omiljeno pivo.

• Za sve one koji se vole izražavati slikama tu su i slike za zaljubljene sa tekstom. Ove slike za zaljubljene sa tekstom mogu biti veoma dobar poklon za decka, jer put do muskog srca može biti i preko lepih reči. Romanticni pokloni su posebni, a pokloniti osećanja znači biti otvoren za ljubav, a ljubav treba deliti kako bi dobijali ljubav.

• Ako volite poruke za dan zaljubljenih u knjižari kupite one male papiriće u različitim bojama. Kupite 100 komada i na njima ispišite 100 razloga zašto ga volite. Možda vam deluje puno, ali nije teško ako ga stvarno volite. Počnite pisati i videćete kako će se razlozi nizati sami od sebe. Zatim sve cestitke za dan zaljubljenih lepo stavite u kutiju u obliku srca. Kupite male cokoladice i ubacite ih i pomešajte zajedno uz cestitke za dan zaljubljenih.

• Odličan poklon za decka je i knjiga. Ako spada u muškarce koji voli čitati kupite mu knjigu. Pre toga, ispitajte i saznajte koju vrstu knjiga voli da cita. Ukoliko čita knjige koje imaju više delova, a fali mu jedan deo, potrudite se i kupite mu baš taj deo. Ako znate da je vaš dragi voleo neku određenu knjigu, pitajte prodavača u knjižari da vam preporuči slične knjige.

• Ako je vaš momak od onih koji voli da igra igrice, najnovija video igrica bi bila idealan poklon za decka. Setite se da li je on nekad vama rekao kako bi voleo da kupi neku određenu igricu ili pitajte njegove prijatelje kako bi bile sigurne u pravi izbor.

• Muzički poklon za Dan zaljubljenih decku. Ako vaš momak voli muziku, ili je muzičar kupite mu poklon vezano za to. Ako je gitarista kupite mu novu trzalicu ili štapove ako je bubnjar. Kupite mu neke kvalitetne slušalice ako voli da pobegne od buke i realnosti. Možete mu uzeti jastuk, majicu ili šolju sa njegovim omiljenim bendom, ili originalni album omiljenog benda.

• Poklon decku za dan zaljubljenih može biti i u vidu kuvanja. Svi znate za onu izreku: Put do muškog srca je kroz njegov stomak. Bilo da se opredelite za jednostavan desert ili nešto za šta vam treba više truda, kuvati za njega je dokaz da vam je stalo. Evo nekoliko predloga za poklon decku za dan zaljubljenih u vidu kuvanja. Napravite njegov omiljeni kolač. Savršeno iznenadjenje za decka će siguro biti romantična večera. Ako mu želite učinite ovaj dan nezaboravnim pripremite mu omiljeno jelo. Ako niste baš dobra kuvarica, slobodno naručite nešto kod kuće. Dobar izbor će biti čaj i brza hrana. Nekad nešto što je veoma jednostavno ume da bude veoma romantično.Poklon za dan zaljubljenih decku

• Romanticni pokloni uvek prolaze pa mu možete prirediti romantično veče. Kupite par pakovanja mirišljavih sveća i poređajte ih u obliku srca na tepihu vaše sobe. Upalite ih pa ga uvedite zatvorenih očiju. On sigurno neće ostati ravnodušan. Nakupite latice od ruza i na vašem krevetu uz pomoć njih ispišite volim te ili neke druge cestitke za dan zaljubljenih vezane za vas. Uz to kupiti neko alkoholno piće ili sok u zavisnosti od toga šta voli da pije.

Poklon za dan zaljubljenih decku birajte sa ljubvalju i obratite pažnju na njegova interesovanja. Da biste izabrali savršen poklon za Dan zaljubljenih, najvažnije je da poznajete svog partnera, znate njegova interesovanja, hobije i greške neće biti. Kažu da su najlepši pokloni, neobicni pokloni i oni koji su posebno pravljen za nekoga. Zato se potudite i napravite iznenadjenje za decka i učinite dan ljubavi posebnim danom koji ćete pamtiti.

loading...

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here