Pleteni prsluci: Moda jesen zima 2015/16

5828
Pleteni prsluci
Pleteni prsluci moda jesen/zima 2015/16

Pleteni prsluci nikada ne izlaze iz mode. Osim toga što pružaju udobnost i toplinu, kada se dobro iskombinuju, mogu se nositi uz razne ženske odevne kombinacije. Pleteni prsluci mogu biti izrađeni i kao ručni radovi koji su veoma komforan komad odeće, koji daje pečat vašim dnevnim ali i večernjim kombinacijama. Moda jesen zima 2015/16, za hladne dane obavezno preporučuje prsluke koji u zavisnosti od kombinovanja, mogu izgledati veoma elegantno. Ženski pleteni prsluci su komad odeće koji nikako ne treba zaboraviti, jer se lako mogu prilagoditi raznim modnim stilovima i svaku odevnu kombinaciju čine zaista posebnom i podižu je na viši nivo.

Moda jesen zima 2015/16 je danas sve samo ne obična. Modih pravila je sve manje, a uski način gledanja skoro da i ne postoji. Dizajnerima su ženski prsluci postali večna inspiracija i zahvaljujući slobodi koju imaju, u prodavnicama su se pojavili modeli prilagođeni raznim starosnim grupama i za sve modne kombinacije.

Pleteni prsluci su ove sezone još jedna stavka MAST HAVE u garderoberu svake žene te osvežite svoj zimski garderober makar jednim komadom. Postoji veliki izbor različitih modela, boja, skrojenih kao ručni radovi prilagođeni za svačiji ukus. Ženski pleteni prsluci su još jedan način koji će vaš stil i autfit učiniti jedistvenim.

Moda jesen zima 2015/16 – ženske odevne kombinacije – pleteni prsluci:

Pleteni prsluci
Pleteni prsluci 1
Pleteni prsluci
Pleteni prsluci 2
Pleteni prsluci
Pleteni prsluci 3
Pleteni prsluci
Pleteni prsluci 4
Pleteni prsluci
Pleteni prsluci 5
Pleteni prsluci
Pleteni prsluci 6
Pleteni prsluci
Pleteni prsluci 7
Pleteni prsluci
Pleteni prsluci 8
Pleteni prsluci
Pleteni prsluci 9
loading...

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here