Opustene frizure za svaki dan

4104

Opustene frizure za svaki dan su spas bilo da idete na posao, bioskop, sastanak ili u večernji izlazak. Jutarnji ritualni ulepšavanja kose i nameštanja frizure nekada zaista znaju biti prava noćna mora. Ukoliko vam je dosta spavanja sa viklerima, ustajanja mnogo rano kako biste sredile kosu, pripremili smo za vas jednostavne frizure za svaki dan koje vam neće oduzeti puno vremena, a pružiće vam izgled za kojim će se svi okretati. Olakšajte sebi put do lepote uz praktične i lake frizure.

Ako je higijena pola zdravlja, frizura je definitivno veoma bitan deo stajlinga. Mi žene, volimo izgledati stilizovano i neobično, ali nažalost, ponekad nam nedostaje vremena da smislimo lep make-up, odaberemo zanimljivu kombinaciju boja odeće, ili napravimo neobičnu frizuru. Ali praksa je pokazala da bi se napravile originalne i brze frizure za svaki dan uopšte nije potrebno imati slobodnih sat vremena. Sve se može uraditi, bukvalno, za par minuta.

Brze i jednostavne frizure za dugu kosu

Ako imate dugu kosu, dovoljno je da očešljate kosu, podelite razdeljak na stranu kako bi frizuru učinile zanimljivijom, malo je natapirate iznad temena i stavite neki interesantan rajf. Izbor rajfova je ogroman, kako modela tako i boje. Birajte onaj koji možete ukombinovati sa vašom garderobom. Za svaki dan izbegavajte one rajfove koji su ogromni ili prepuni šljokica i cirkona jer mogu delovati jako napadno u dnevnoj varijanti. Takođe, kao jednostavne frizure za dugu kosu se preporučuju i pletenice. Brzo se naprave, birajte onu klasičnu ili žito pletenicu. Za još bolji efekat stavite pletenicu sa strane. Da ne biste delovale previše strogo i uštogljeno, za opuštenije izgled preporučujemo da iz pletenice izvučete po koji pramen. Dobar izbor je i traka koju možete uplesti u pletenicu.

Jednostavne frizure za poludugu kosu

Za vašu poludugu kosu, takođe kao jedan od izbora može biti neki interesantan rajf. Pored toga, možete se opredeliti i za konjski rep. Uvek idealno rešeje za svaku kosu, pa čak i za onu malo kraću. Uvežite ga nekom interesantnom mašnom i vaša brza frizura će delovati uredno i sređeno. Možete kosu i blago natapirati pa je onda vezati kako bi dobili efekat bujnosti i volumena. Fiskirajte kosu blagim lakom i spremni ste gde kod da idete. Kosu srednje dužine možete vezati i u običnu punđu koju ćete obogatiti trakom iz dva dela. Takođe, lokne su preporučljive kao još jedan od izbora za jednostavne frizure za poludugu kosu. Da biste uštedele na vremenu, uveče pre spavanja uvijte kosu krpicama i ujutru ćete se probuditi sa savršenim loknama koje je potrebno samo malo smiriti prstima i oblikovati po želji.

Brze frizure za svaki dan za kratku kosu

Kao što je poznato, kratka kosa zahteva minimalno vremena za sređivanje. Ipak, ako joj želite pružiti dodatni šmek, blago je prelomite tako što ćete dlanovima namazanim gelom izgužvati kosu. Sačekajte par minuta da se prosuši i vaša frizura je gotova. I u ovom slučaju naša preporuka je traka ili rajf koji će kratku kosu učiniti sređenom za svakodnevne aktivnosti.

Jednostavne frizure za svaki dan za kovrdžavu kosu

Ako imate kovrdžavu kosu, definitivno ste u prednosti u odnosu na žene sa ravnom kosom, jer već imate neku vrstu prirodne opustene frizure. Malo prstima oblikujte lokne i nekim detaljem poput šnale ili rajfa obogatite vaše lokne. Ako imate previše guste lokne, prvo ih malo sputajte gelom ili drugim preparatom koji odgovara vašoj dlaci. Kovrdžavu kosu možete samo i pustiti i ona će izgledati lepo naravno ako je čista i negovana kao i redovno šišana.

Opustene frizure za svaki dan koje smo pripremili za vas mogu vam poslužiti kao inspiracija. Pogledajte našu galeriju slika kako bi svakog dana imale interesantnu frizuru, a pri tom vam neće trebati puno vremena da je napravite.

Opustene frizure za svaki dan – slike:

opustene frizure
slika 1
opustene frizure
slika 2
opustene frizure
slika 3
opustene frizure
slika 4
opustene frizure
slika 5
loading...

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here