Novogodisnji nokti – slike i ideje za ukrasavanje noktiju

8410
Novogodisnji nokti slike
Novogodisnji nokti slike

Novogodisnji nokti ludo ukrašeni će pored novogodisnje haljine upotpuniti vaš izgled. Nokti jesen zima 2015/16 su uglavnom bili rezervisani za tamne lakove koji se obično i povezuju za hladne dane. Kada su u pitanju novogodišnji nokti za ukrasavanje noktiju koristite jake i upadljive nijanse i naravno neizostavne šljokice i cirkone koje daju posebnu čar noktima.

Nokti za Novu godinu moraju biti uočljivi i glamurozni. Novogodisnja sminka (karmin) može biti u kombinaciji sa lakom. Takođe, boju laka možete dodatno istaknuti modnim dodacima u istoj nijansi, kao što su na primer efektna torbica ili štikle. Ova ideja posebno vazi za novogodisnje haljine u nekoj neutralnoj boji koje možete istaći uz novogodisnji manikir u jarkoj boji. U ovom slučaju, novogodisnja sminka neka bude manje intenzivna kako bi delovale usklađeno i ne previše napadno.

Novogodisnji nokti – ideje: za ukrasavanje noktiju koristite šljokice, cirkone, bisere i ostale sjajne ukrase. Nokti za Novu godinu neka budu kontrasnih boja, tipa ljubičaste i žute. U decembru se najviše koristi crveni lak za nokte uz koji se savršeno uklapaju zlatne ili srebrne šljokice. Ovo je klasičan odabir koji je uvek u modi, ide uz sve odevne kombinacije, a i kažu da u novogodišnjoj noći treba imati nešto crveno. Poigrajte se i sa ostalim bojama, iscrtajte različite oblike kao što je neka zimska šara, koristeći štapić ili čačkalicu. Bilo da za novogodisnji manikir želite jelku ili snežne pahulje, potrebno je da savladate tehniku. Za novogodišnje ukrasavanje noktiju potrebno vam je strpljenje, pedantnost kao i “mirna ruka”. Ukoliko ipak niste vešte u ovome, ruku izbežbajte na nekoj podlozi praveći skicu ili jednostavno otiđite u salon lepote i prepustite se veštim rukama profesionalaca.

Ako volite ukrašavanje noktiju sigurni smo da ćete za doček Nove godine 2016. želeti da se pozdravite sa nekim zanimljivim zimskim dizajnom na noktima. Ako niste sigure kako treba da izgledaju vaši nokti za Novu godinu, pogledajte predloge za ukrasavanje noktiju koje smo izdvojili za vas.

Novogodisnji nokti slike

Novogodisnji nokti slike
Novogodišnji nokti 1
Novogodisnji nokti slike
Novogodisnji nokti 2
Novogodisnji nokti slike
Novogodisnji nokti 3
Novogodisnji nokti slike
Novogodišnji nokti 4
Novogodisnji nokti slike
Novogodisnji nokti 5
Novogodisnji nokti slike
Novogodisnji nokti 6
Novogodišnji nokti slike
Novogodišnji nokti 7
Novogodisnji nokti slike
Novogodisnji nokti 8
Novogodisnji nokti slike
Novogodisnji nokti 9
Novogodišnji nokti slike
Novogodišnji nokti 10
loading...

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here