Novogodisnje frizure 2016

7423
Novogodisnje frizure 2016
Novogodisnje frizure 2016

Novogodišnje frizure će vam pored adekvatne novogodisnje haljine i odgovarajuće šminke omogućiti da zabilistate u novogodišnjoj noći. Bez obzira kakvi su vam planovi za doček Nove godine 2016 sigurno želite da izgledate posebno. Za novogodišnju noć se spremamo čitav mesec. Sve mora biti na svom mestu: novogodisnja sminka, odevna kombinacija i naravno frizura. Ukoliko niste vešte da same napravite frizuru prepustite se rukama profesionalaca ali imajte na umu da su u ovo doba godine svi frizerski saloni krcati i da trebate zakazati svoj termin barem dve nedelje ranije.

Novogodišnje frizure za dugu kosu

Prednost duge kose je što sa njom možete raditi šta god poželite. Ukoliko ste za jednostavnu varijantu kosu samo isfenirajte na ravno i stavite neki ukras za kosu. Takođe, možete par pramenova uviti peglom za kosu. Ako vam je ova varijanta frizure za dugu kosu preobična i svakodnevna koristite četku ili figaro pa uvijte vrhove kose. Ukoliko ste više za svecane frizure za dugu kosu podignite kosu u neku ekstravagantnu punđu sa upečatljivom ukosnicom koja se uklapa uz novogodisnju kombinaciju. Za romantičan izled pletenice su savršen izbor i s njima možete napraviti bezbroj frizura.

 Novogodisnje frizure za srednju kosu

Kosa srednje dužine odlično će izgledati ako je skroz uvijete. Uvijena kosa daje mladenački izgled, a istovremeno je i elegantna. Frizure za srednju kosu lepo izgledaju i kada se kosa samo jednostavno izgužva. Nakon pranja, na vlažnu kosu stavite penu za kosu i rukama je izgužvajte. Takođe, malo prelomljena kosa srednje dužine, daje kosi volumen i istaći će lepotu vašeg vrata, a sa šiškama jednake dužine dobićete savršenu frizuru za najluđu noć.

Novogodisnje frizure za kratku kosu

Iako možda mislite suprotno, kratka kosa se može transformisati na najrazličitije načine. Zenske frizure za kratku kosu su postale jako moderne i uz minimalan trud možete imati savršenu frizuru. Napravite kratki bob koji je jedna od obožavanih frizura u poslednje vreme. Popularna bob frizura dolazi u jako puno varijanti pa odaberete onu koja je idealnu za vas. Svecane frizure sa kratkom kosom se lako prave uz neku šljokičastu šnalu, rajf, traku ili neki drugi upečatljivi dodatak.

Ako ste u dilemi oko novogodišnje svecane frizure mi ćemo vam pomoći. Pripremili smo za vas frizure za Novu godinu kojima ćete oduševite sve oko sebe i izgledati savršeno.

Novogodisnje frizure – slike:

novogodisnje frizure
Frizura 1
novogodisnje svecane frizure
Frizura 2
novogodisnje frizure
Frizura 3
novogodisnje frizure
Frizura 4
novogodisnje frizure
Frizura 5
novogodisnje svecane frizure
Frizura 6
novogodisnje frizure
Frizura 7
novogodisnje frizure
Frizura 8
novogodisnje frizure
Frizura 9
novogodisnje svecane frizure
Frizura 10
loading...

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here