Novogodisnja sminka za doček nove godine 2016

5587
novogodisnja sminka
Kako se nasminkati - Šminka za novu godinu

Doček nove godine 2016. se bliži, prazniča euforija je zakucala na vrata i verovatno ste već počele birati novogodišnje haljine kao i novogodisnji make up.
Sminka za novu godinu neka izgleda kao nikada ranije. Za novogodišnji make up slobodno koristite šljokice, dajte prednost efektnijim i smelijim karminima. Kako se nasminkati za novu godinu odlučite same u skladu sa vašom haljinom za novu godinu. Novogodisnja noć je poznata i kao ‘najduža noć u godini’ te vaša novogodisnja sminka mora biti postojana.

Kako se našminkati za novu godinu:

1Sminka za novu godinu neka započne sa nanošenjem podloge koja je osnova svakog make up-a pa je obavezno nanesite na lice. Prvo se nanosi krema za lice zavisno o stanju vaše kože. Nakon kreme nanosi se podloga (tečni puder) odgovarajuće nijanse. Podloga treba da bude prozirna i da odgovara boji vašeg tena tako da se skoro ne primećuje kada se nanese na lice.

2Nakon podloge se stavlja korektor. Korektor za podočnjake utapkajte na područje oko očiju kao i na sve druge nepravilnosti koje imate na licu. Nakon što ste nanele podlogu i korektor sve zamatirajte puderom u kamenu ili prahu. Ovo predstavlja odličnu podlogu za novodogisnju šminku i šminka će vam izdržati čitavu noć.

3Šminka za novu godinu treba da sadrži šljokice koje su nezaobilazne kad je u pitanju novogodišnja sminka. Izaberite svetlucavu senku za oči koja će pleniti poglede. Pre nego što stavite senku nanesite podlogu. Kao podlogu možete koristiti korektor za podočnjake i onda fiksirajte puderom u prahu ili kamenu. Ovo će vam omoućiti da vam se novogodisnja sminka ne skuplja na pregibu.

4Opredelite se za ruž koji je otporan na poljupce. Izaberite što postojaniji ruž, ali je vrlo teško pronaći onaj koji će izdržati čitavu noć bez popravke, naročito ako se jede i pije. Ipak postoji jedan trik kako bi ruž bio postojaniji i trajao duže. Prvo rub usana uokvirite olovkom, a potom i čitave usne obojite olovkom. Tek sad nanesite ruž za usne. Sad uzmite papirnu maramicu i razlistajte je na tanke slojeve. Jedan sloj stavite na usne i preko maramice četkicom stavite puder u prahu. Zatim sklonite maramicu i ponovo namažite karmin. Ovaj postupak će vam obezbediti da kasnije tokom večeri imate što jednostavnije korekcije karmina.

Ako ste već uveliko počele da pretražujete ideje za novogodišnje haljine i novogodisnji make up izgled, pripremili smo za vas sjajane slike kako se nasminkati za novu godinu.

Novogodišnja šminka slike:

Šminka za novu godinu 1
Novogodišnja šminka 1
Sminka za novu godinu 2
Novogodisnja sminka 2
Šminka za novu godinu 3
Novogodišnja šminka 3
Sminka za novu godinu 4
Novogodisnja sminka 4
Sminka za novu godinu 5
Novogodišnja šminka 5
Šminka za novu godinu 6
Novogodisnja sminka 6
Sminka za novu godinu 7
Novogodisnja sminka 7
Sminka za novu godinu 8
Novogodišnja šminka 8
Šminka za novu godinu 9
Novogodisnja sminka 9
Sminka za novu godinu 10
Novogodisnja sminka 10
loading...

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here