Paž frizure 2016 – Moderne i kratke frizure

16172

Paž frizure bi mogle poneti titulu za najrazovrsnije i najpopularnije kratke frizure koje su moderne već godinama. Mnoge dame su se odlučile skratiti kosu na paz frizure, a neke neguju ovaj stil već više sezona. Kako god bilo, bob frizura je večno u modi pa tako i ove godine spada u moderne kratke frizure 2016 – te.

Paž frizure

imaju mnogo varijacija, od moderne kratke ženske frizure pa do dužeg paža. Bob frizura može biti simetrična, ravno ošišana ili pak potpuno asimetrična i stepenasta. Takođe, i paž frizure sa siskama su veoma popularne, kako sa kratkim tako i sa dugačkim šiškama. Kratka kosa može da vam dosadi, pa da se to ne bi desilo frizure na paž se mogu lako promeniti i modifikovati kako ne bi imale stalno istu frizuru. Spremili smo za vas najlepše paž frizure 2016, pa pogledajte našu galeriju za paž frizure – slike, jer slika zaista vredi kao hiljadu reči.

Kratke frizure spadaju u one klasične koje nikada ne izlaze iz mode. Razlog leži u činjenici da bob frizura moze biti veoma raznovrsna i da se može stilizovati tako da pristaje svakom obliku lica kao i teksturi kose. Svaka žena može nositi dobro napravljen bob, a mnogi smatraju da frizure na paž spadaju među najpopularnije i sa najvećim uticajem na modu ikada. Najbolja stvar kod ovih frizura je da su one za većinu tekstura kose veoma postojane. Uvek su onakvog oblika kakav je bio i kad ste izašle iz salona, i to sa jako malo truda kod kuće. Kad su u pitanju paž frizure sa siskama budite oprezne, jer šiške ne stoje svakom obliku lica. Šiške mogu biti najlepši modni detalj i žene ih obožavaju jer su veoma moderne i ekstarvagantne. Sve retro ali i svaku najmoderniju frizuru nemoguće je zamisliti bez šiški. Paž frizure sa siskama možete nositi kao obične, ravne šiške, oštrih linija, kao i one nešto duže. Bilo da imate guste ili retke šiške, ona su jako popularne i njihova moda nikada ne bledi. Uz malo vaše mašte ili uz intervenciju frizera, šiške mogu da vašu frizuru naprave posebnom i nesvakidašnjom za kojom će se svi okretati.

Kratke ženske frizure možete oblikovati na mnogo načina. Ako ste više za ,neuredni’ izgled napravite blage talase u kosi, par pramenova natapirajte i razbarušite kosu. Napravite pletenicu sa strane ako želite nešto drugačiji izgled frizure na paž. Odvojite pramen kose uz čelo pa ga ispletite u pletenicu i zakačite sa strane. Simpatičan detalj koji će uneti malo promene i svežine u vaš izgled. Za sve vas koje volite urednu i ravnu frizuru pravi izbor za vas je ravna kosa ošišana na bob dužinu. Ako nemate prirodno takvu kosu, uvek možete upotrebiti peglu za kosu ili se isfenirati na ravno. Osvežite vašu kosu uz duboki razdeljak. Prosto pomerite svoj uobičajeni razdeljak dublje u stranu i dobićete volumen i jedan glamurozan izgled koji će vam se sigurno svideti.

Slede trendovi paz frizure koji vam mogu poslužiti kao inspiracija za promenu kose. Pogledajte i podelite najbolje bob frizure na jednom mestu!

Moderne kratke frizure – paž frizure slike:

paz frizure
1
paz frizure
2
paz frizure
3
paz frizure
4
moderne kratke frizure
5
loading...

2 Komentari

  1. – Vi ne samo sto ste savrseni u pogledu Bozijem,nego ste i jako dobre osobe – Ljubav,radost,sreca,snaga,dozivljaj i znanje koje jest u vama,ispunjava ne samo osobe oko vas,nego svaku osobu sirom sveta – Gospod ucinio vas takvima da niucemu ne oskudevate,nego u svemu da izobilujete – Ne treba zaboraviti da,koje god jest godisnje doba,svaki dan jest krasan i predivan verovanjem Bogu i Hristu – Sve pozdravljamo – Ostajte zdravo –

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here