Kratke frizure 2016

13642

Kratke frizure su veoma moderne poslednjih godina. Frizure za kratku kosu su veoma praktične, lako se održavaju i obnavljaju oštećenu kosu. Moderne kratke frizure se mogu stilizovati na mnoge načine, skrećući pažnju na lice i nakit. Ove frizure učiniće vas posebnim, daće vam dinamičan, mladalački izgled, ali i profesionalan i jedinstven izgled jer su dame sa kratkom kosom uvek bile u manjini. Takođe, danas postoji veliki izbor za kratke frizure sa kojima ćete biti zapaažene, izgledati seksi i privlačno. Kratka frizura će vas svrstati u kategoriju hrabrih i odvažnih žena jer je kratka kosa simbol senzualnosti samo je pitanje da li znate da je nosite.

Kratke frizure 2016 – nosiće se lagane i opuštene frizure. Pored šiški, vraćaju nam se i kratke stepenaste frizure sa izrazitim špicevima. Biće aktuelan prirodni look, ali s druge i natorirodni, poput bele kose ili veoma crne kose. Dakle, pripremite se za krajnost, od veoma svetlog do sasvim tamnog – izbor je na vama. Nosiće se kratka kosa, bob i paž frizure. Frizure za kratku kosu ove godine akcenat stavljaju na jednostavnim, nosivim načinima šišanja. Što se tiče boje kose apsolutni hit su pastelne boje kose, bakarni i bakarnoljubičasti tonovi. Takođe, veoma će biti popularni zlatni tonovi, narandžasta i žuta, u nijansama toplih i hladnih boja. Svetloplava, boja pepela i tonovi koji imaju nijanse na boju meda, karamela i kukuruza su svakako veliki trend za ovu godinu.

Kratke ženske frizure – prednosti kratke kose:

Frizure za kratku kosu su odlična ušteda vremena. Ne treba vam puno vremena da je operete, sušenje kratko traje i sa malo gela u par minuta napravićete savršenu frizuru. Super varijanta ako rano ustajete i žurite na posao.

Kratku kosu možete da stilizujete na razne načine, stavljate kreme, vosak, gelove ili penu. Uglavnom možete sa njom da radite šta god poželite.

Kratke ženske frizure odlične su za svaku priliku. Dovoljno su sexy i profesionalne, kako za posao tako i za noćni izlazak. A savršeno su praktične i za neku opuštenu varijantu.

Kratka kosa privlači veću pažnju na vaše lice. Zato, ako se odlučite za kratku frizuru, slobodno začinite lice šminkom ili stavite neki masivan nakit.

Moderne kratke frizure 2016

Kratki bob sa volumenom – ova kratka frizura vizuelno će vas podmladiti i zato je mogu nositi sve žene bez obzira na oblik lica i godine. Ovo je u stvari, klasična bob frizura, ali sa veoma interesantno stilizovanim šiškama. Šiške, uz pomoć okrugle četke, isfenirajte tako da u više slojeva padaju napred, preko lica i na stranu. Na na taj način čitava frizura dobiće poseban volumen. Sa ovom frizurom izgledaćete pomalo mistično, ali svakako veoma privlačno i seksi.

Unazad zalizana kosa je još jedan od načina kako možete oblikovati kratku bob frizuru, a da izgleda posebno i privlačno. Šiške, uz pomoc četke i gela češljajte unazad. Na kraju prođite prstima kroz šiške da biste ih razdvojili i dali im što prirodniji izgled. Ova frizura će u prvi plan istaći lepotu lica i vrata. Zalizana kratka frizura se lako održava, a izgleda seksi i elegantno pogotovo u kombinaciji sa svečanim večernjim haljinama i upadljivim nakitom ili šminkom.

Paž frizure su popularne već dugo vremena i ne planiraju izaći iz mode u skorije vreme. Paž frizure ističu lice žene, veoma su slatke i daju svež izgled. Postoji mnogo načina da stilizujete paž frizuru koja će vas staviti u centar pažnje gde god da idete.

Slojeviti bob – kratke stepenaste frizure su idealne za žene sa retkom i tankom kosom. Kosu je potrebno skratiti u više slojeva da bi izgledala što pirodnije i dinamičnije. Koristeći okruglu četku šiške fenirajte podižući ih iz korena kako bi dobile na volumenu. Slojeve sa strane možete peglom dodatno oblikovati i naglasiti.

Razbarušena piksi frizura odgovara damama sa blago talasastom i srednje tankom kosom. Podrazumeva slojeve koji su duži na vrhu, a potom se smanjuju i ravnomerno raspoređuju naokolo. Nakon oblikovanja prstima prođite kroz kosu kako bi se dobio neuredan i prirodan izgled. Ova frizura istaći će vaše oči i vrat.

Frizure za kratku kosu će vam omogućiti da izgledate seksi i zavodljivo. Pogledajte u nastavku kratke frizure – slike i sve što vam je potrebno je da odaberete pravu frizuru uz koju ćete se osećati zadovoljno i samouvereno. Kao inspiracija mogu vam poslužiti sledeći primeri za moderne kratke frizure 2016.

Kratke frizure – slike:

loading...

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here