Haljine za malu maturu sa slikama i predlozima

21550

Haljine za malu maturu su veoma osetljiv teren jer su to pažljivo birane haljine u kojima treba da zablistate. Uz odgovarajuću šminku i frizuru zaokruže svoje školovanje jednom ludom noći provedenom u društvu vaših drugara iz škole. Birajte haljine za maturu koje će idealno pristajati vašoj liniji, koje će istaći ono najbolje na vama i prikriti ono čime niste zadovoljni. U današnjem tekstu pomažemo vam pri odabiru odgovarajuće maturske haljine u kojoj ćete se osećati kao kraljica.

Duge haljine za maturu

Matura je poseban događaj koji svi isčekujemo sa velikim ushićenjem i posebnu pažnju obraćamo na stajling. Pripremili smo haljine koje će odgovarati svakom tipu devojke jer ima različitih stilova, od elegantnih do klasičnih i sofisticiranih. Za ovo veče dozvoljene su šljokice, biseri, pamuk, svila ili sedef. Prvo ćemo početi od jednostavnih, dugih haljina. Duge haljine za maturu koje su jednostavnog kroja mogu se kombinovati sa efektnim nakitom i upečatljivim štiklama. Ova kombinacija može biti pravi pogodak naročito za devojke koje vole klasičnije i jednostavnije haljine. Za one malo smelije devojke tu su duge haljine bez leđa. Kada birate ovakvu vrstu haljine budite oprezne jer haljine sa otvorenim leđima mogu izgledati jako jeftino i vulgarno. Znajte da haljina mora pristajati vašem karatkeru, a posebno godinama. Opredelite se za neku diskretniju i blažu varijantu maturske haljine.

Kratke haljine za maturu

Lepršave kratke haljine su dovoljno svečane i vrlo moderne te predstavljaju jedan od najzahvalnijih izbora. Kratke haljine za maturu mogu biti od čipke koja je i ove godine vrlo popularna. Birajte svečane haljine koje krasi čipka koja nije upadljiva. Kratke haljine mogu biti i uže, ili one koje su gore skroz uske, a dole se šire. Ovaj model haljina je idealan za devojke koje imaju širi gornji deo nogu jer upravo donji deo koji se širi će prikriti vaš nedostatak. Satenske ili svilene kratke haljine sa interesantnim printovima, perlice ili cirkoni u raznim bojama, asimetrični detalji i sve to uz blažu šminku delovaće upravo u skladu sa vašim godinama.

Dodatni saveti za prefekta stajling:

* Izaberite haljine koje su u skladu sa vašom građom. Ne obazirite se na to koji kroj ili boje su aktuelni ove godine. Mnogo je bitnije da se dobro osećate u onome što nosite i da budete zadovoljni vašim izgledom, nego da li je odevna kombinacija u modi.

* Za maturske haljine su odlične jakrke boje koje se najbolje slikaju. Birajte pink, žutu ili mint boju pre nego crnu boju koja je preozbiljna za vaše godine.

* Maturske haljine sa cirkonima su prihvatljiv izbor jedino ukoliko ne preterate sa blistavilom.

* Ne mislite o maturi kao o danu kada se udajete. Bitno je da se opustite i uživate, te vodite računa da u onome što obučete treba da igrate čitavu noć.

* Zapamtite da ćete matursku haljinu najverovatnije nositi samo jedanom u životu i zato nemojte uzalud da trošite previše novca.

* Ne upoređujete se sa drugaricama i nemojte se rukovodite time šta će one obući. Gledajte sebe i fokusirajte se samo na to da se vi super osećate.

Haljine za malu maturu ili onu veliku su jako bitne u životu svake žene jer se ovo veče pamti čitavog života. Osnovci se posle završenog osmog razreda pripremaju za svet odraslih, gde ih čeka mnogo obaveza ali i lepih trenutaka. Mnoge mlade dame su u nedoumici šta obući za ovaj važan dan u njihovom životu. Zato smo se potrudili da vam olakšamo te da vas inspirišemo, kako bi test zrelosti položile i svojim izgledom. Pogledajte, haljine za maturu, slike koje smo pripremili za male princeze.

Haljine za maturu slike:

haljine za maturu
Slika 1
haljine za malu maturu
Slika 2
haljine za maturu
Slika 3
haljine za maturu
Slika 4
haljine za malu maturu
Slika 5
haljine za maturu
Slika 6
haljine za maturu
Slika 7
haljine za malu maturu
Slika 8
haljine za maturu
Slika 9
haljine za maturu
Slika 10
loading...

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here