Frizure za dugu kosu slike i predlozi

14434

Frizure za dugu kosu su toliko svestrane, jer sa dužom kosom možete napraviti šta god poželite. Duga kosa, ukoliko je dobro ošišana i stilizovana, najlepši je ukras svake žene te su mnogobrojni pobornici mišljenja ‘šta je žena bez kose‘. I uprkos tome što je dugačka kosa dosta zahtevna za održavanje, mnoge je se dame nikada ne bi odrekle i spremne su prolaziti kroz sve muke i napore kako bi uživale u njenim blagodetima. Sa dugom kosom možete apsolutno sve, možete je plesti u pletenice, nositi u repu ili punđi, napraviti bogate talase ili je savršeno zagladiti. Šta god voleli, jednostavne ili svečane frizure za dugu kosu su provereni recept za glamurozan izgled i bogati volumen.

Jednostavne frizure za dugačku kosu

Duga kosa je veoma zahvalna što se tiče frizura jer njena dužina omogućava lakše baratanje sa kosom. Još jedna prednost dugačke kose je što ne morate odlaziti u salon da bi imali lepu frizuru. Uz malo mašte i volje same ćete uspeti napraviti jednostavne frizure za dugu kosu koje će ličiti na pravo umetničko delo. Ukoliko niste stigle oprati kosu dovoljno je malo podignuti prednji deo kose pa dobro zagladite kosu odpozadi i napraviti konjski rep. Ukoliko je potrebno dodajte i malo pene. Još neke od jednostavnih frizura su i pletenice koje nikada ne mogu dosaditi. Ispletite pletenicu oko glave, a ostatak kose ostavite da lagano pada. Ili jednostavno ispletite neurednu pletenicu sa pokojim pramenom koji ćete ostaviti sa strane. Ovo će se najviše dopasti ženama sa stepenasto ošišanom kosom kojima je teško skupiti čitavu kosu bez da ispadne koji pramenčić.

Svečane frizure za dugu kosu

Najveća prednost duže kose je u tome što veoma lako možemo da napravimo više frizura i svakog dana menjamo svoj izgled. Kada su u pitanju svečane frizure za dugu kosu potrudite se da napravite nešto konktetno i posebno sa svojom kosom. Za svecane frizure se obično preporučuju visoke ili niske punđe. Ukoliko želite ležerniju punđu, kosu malo više natapirajte da izgleda malo razbarušeno. Ovakva frizura je idealna za svaku priliku. Za visoku punđu sve što trebate da uradite je da podignete kosu, zavežete je u rep, a ostatak repa omotate oko gumice. Izaberite što tanju gumicu, kako bi se što manje primetila. Kada ste uvili kosu oko gumice uzmite nekoliko ukosnica i zakačite je. Sada ste spremni za izlazak ili odlazak na posao, ali i neobavezno druženje sa prijateljima.

Frizure sa šiškama

U poslednjih par godina šiške su postale sinonim za moderan i fensi izgled. One podmlađuju, a u kombinaciji sa dugom kosom daju veoma moderan i privlačan kontrast. Ispeglana duga kosa sa šiškama je prilično popularna, naročito među mlađom populacijom. Šiške se mogu nositi i na brojne druge načine. Mogu delovati romantično, seksi ili misteriozno. One su brz i prilično jednostavan način da osvežite svoj izgled bez velikih ulaganja. Frizure za dugu kosu sa šiškama do brade tj. sa stepenom koji počinje u dužini brade su veoma atraktivne ove godine. Kosa ošišana na naglašen stepen veoma dobro izgleda i kada je uvijena na moderne krupne talase. Talasi na vani su poslednji niz godina veliki hit i prosto nikako da nestanu sa ulica i modnih pista. Jedini proglem kad su šiške u pitanju je što se maste puno brže nego ostatak kose. Zbog stalne izloženosti šminci, dodiru sa rukama i sebumu sa lica, potrebno ih je prati i oblikovati svakodnevno.

Frizure za dugu kosu su oduvek bile vrlo zavodljive i privlačne muškom rodu. Ako ste u potrazi za promenom, potražite ideju među našim predlozima modernih i seksi frizura za dugu kosu, uz pomoć kojih ćete dobiti i dozu glamuroznog izgleda. Pogledajte slike frizura za dugu kosu koje smo odabrali za vas, čisto da vam ne pofali inspiracije, kako bi vaša duga kosa bila savršena te nosiva uz sve kombinacije i prilike.

frizure za dugu kosu
Slika 1
frizure za dugu kosu
Slika 2
frizure za dugu kosu
Slika 3
frizure za dugu kosu
Slika 4
frizure za dugu kosu
Slika 5
frizure za dugu kosu
Slika 6
frizure za dugu kosu
Slika 7
frizure za dugu kosu
Slika 8
frizure za dugu kosu
Slika 9
frizure za dugu kosu
Slika 10
loading...

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here