Frizure sa siskama koje su uvek u modi

15403

Frizure sa siskama idealne su ako želite sakriti svoje čelo i samim tim ga ulepšati. Postoji mnogo varijanti i oblika šiški, kao i načina kako da ih stilizujete. Zenske frizure sa siskama će uneti velike promene na svakoj kosi i upotpuniće dosadne i bezlične frizure, ali ipak dobro razmislite pre nego što odlučite da ih ošišate. Šiške nisu dobar izbor ako se bavite aktivnostima gde kosu morate držati dalje od lica, poput posla kuvara ili posla u pekari, jer ćete ih u tom slučaju stalno morati dizati ukosnicom. U nastavku teksta pročitajte kako osisati siske kod kuće, kao i ostale savete za održavanje šišaka.

Kako osisati siske

Za sve vas koje ne volite ići kod frizera, čak i kad se radi samo o skraćivanju šišaka, pripremili smo sve neophodne korake da to uradite same kod kuće. Pored uštede vremena i novca, mogu vam konstantno biti na idealnoj dužini.
Kako osisati siske – koraci:
• Za početak je veoma važno da imate prave makaze za šišanje kose jer upotrebom neadekvatnih makaza nećete ih moći ošišati kako treba. Pozajmite od nekog ili idite u prodavnicu sa frizerskom opremom i kupite prave makaze kako bi mogle ošišati šiške onako kako želite.
• Neka vam kosa pre sečenja bude suva, jer mokra kosa može izgledati duže i tad postoji opasnost da ih odsečete previše. Znači, šiške prvo isfenirajte i očešljajte običnim češljem koji ih neće previše izravnati.
• Dobro pogledajte koliko centimetara želite odseći. Morate znati kakav izgled i koju dužinu želite postići. Izvucite pramenove koje želite skratiti, a ostatak kose zavežite.
• Secite ih pod uglom, a ne ravno. Znači, uzimajte među prste pramen pa odsecite koliko ste planirali. Režite tako da stvorite blagi prelaz, da šiške nemaju oštru liniju reza.

Frizure sa šiškama mogu biti:

Frizure za dugu kosu sa šiškama. Puno devojaka nosi dugu kosu i šiške jer ta kombinacija odlično stoji. Frizure za dugu kosu sa šiškama omogućiće vam mnogobrojne kombinacije, bilo da nosite konjski rep ili šiške na stranu. One će istaći lepotu lica i omogućuju vam da se poigrate make-upom. Osim toga, danas su moderne razne dužine šiški, kratke siske, duge siske ili ravne siske. Za koje god se odlučite, pružiće vam pravi moderan look i sasvim sigurno izmamiti poglede. Stepenaste siske – one su istanjene, a pramenovi su nejednake dužine. Stepenaste siske će vam dati takav stil koji ima određenu notu prefinjenosti i odlično se uklapaju i sa dugom kosom.

Kratke frizure sa šiškama. Za sve vas koje volite kratke frizure, šiške su idealne za razne stajlinge i veoma su nosive kada je u pitanju kratka kosa.
Kratke frizure sa šiškama se jako lako održavaju te je za oblikovanje šiški dovoljno svega par minuta. Pravila ne postoje, osim da frizuru oblikujete prstima pramen po pramen koji ćete usmeriti u željenom pravcu. Kreme, gelovi, vosak, pa čak i ulje za kosu možete staviti u jako malim količinama na dlanove, razmažite i nanesite na kosu. Moderno je i da pramenove izvučete prema napred ili da kosu sasvim zaližite prema nazad.

Stepenaste frizure sa siskama su veoma atraktivne frizure. Slojevito ošišana kosa izgleda bujnije nego što jese, što je jako važno kod tanke kose. Stepenaste frizure sa siskama izgledaju veoma profinjeno i ležereno, te stepenasto ošišana kosa unosi živost i svežinu.`

Paz frizure sa siskama predstavljaju klasične frizure koje kako se čini nikada ne izlaze iz mode. Paz frizure sa siskama veoma su raznovrsne i mogu se stilizovati tako da pristaju svakom obliku lica i teksturi kose. Najbolja stvar kod bob frizura je da su one za skoro sve teksture kose veoma postojane i skoro uvek su onakvog oblika kakav je bio i kad ste izašli iz frizerskog salona, i to sa malo ili nimalo truda kod kuće. Postoje neka pravila da paz frizure sa siskama koje su ravne najbolje odgovaraju ovalnom, srcolikom ili duguljastom obliku lica. Bob frizure sa ravnim šiškama ne pristaju četvrtastom i okruglom obliku lica.

Dodatni saveti za savršene šiške:

  • Koristite gel za kosu koji će kosi obezbediti teksturu. Njegovom upotrebom ćete lako oblikovati šiške bez da budu grube na dodir.
  • Šiške možete kontrolisati i sa preparatom za volumen. Bez preteranog dodavanja volumena, oblikovaćete šiške zavisno o tome kako želite.
  • Učvrstite ih sa lakom za kosu. Nanesite ga iznad kose sa udaljenosti od 30cm i osigurajte da vaša frizura ostane na mestu satima.

Zenske frizure sa siskama su bezvremenske i sigurno nećete pogrešiti ukoliko su one vaš izbor. Pre nego sto ih ošišate morate znati tačan razlog zbog kog ih šišate kako bi izabrali prave šiške koje će vam stajati. Šiške zaista izgledaju super na većini žena, a u nastavku pogledajte koje će najbolje pristajati vašem obliku lica.

Frizure sa siskama
Frizura 1
Frizure sa siskama
Frizura 2
Frizure sa siskama
Frizura 3
Frizure sa siskama
Frizura 4
Frizure sa siskama
Frizura 5
loading...

1 komentar

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here