Bordo nokti – ideje za lakiranje noktiju

7288

Bordo nokti kao i sve nijanse crvene boje su definitivno bezvremenski klasični manikir. Nokti boje vina pružiće vam eleganciju na najvišem nivou i ovi tonovi su rezervisani za “visoku modu među lakovima”. Boja vina se dobija kombinacijom tradicionalno crvene i moderne ružičaste boje. Bordno nijanse oduvek su predstavljale dame visokog stila. Najekstravagantnije i najmordernije žene sveta nosile su ih na velikom platnu i pred kamerama, od doba zlatnog Holivuda do Instagrama, a one simbolizuju zavodljivu, nezavisnu i slobodnu ženu koja vodi računa o sebi.

Bordo nokti – ideje za lakiranje noktiju

Verovatno se i vama desilo da odete na manikir sa namerom da uradite “nešto zanimljivo”, ali na kraju opet birate bordo lak za nokte. To je poznato svima nama. Ali crvena i bordo boja, bez obzira što predstavljaju klasiku, ne znači da su monotone i dosadne nijanse. Vaša omiljena boja na noktima može izgledati neverovatno, ako dodate malo kreativnosti. Boju vina možete nositi na mnogo načina. Možete izabrati Moon manikir na malo drugačiji i originalniji način. Iscrtajte trouglove umesto polukrugova. Nokti će izgledati veoma kul, a trougao će vizuelno produžiti nokatnu ploču. Još jedna originalna verzija, koja ne mora da se koriguje najmanje dve nedelje, je pokrivanje samo gornje polovine nokta crvenim lakom. Neobično, hrabro i privlači pažnju. Međutim, da stvorite zanimljiv dizajn uz bordo lak za nokte nije neophodno koristiti samo transparentni lak, možete koristiti i druge boje, šljokice, cirkone ili lakove u metalik ili mat nijansama koji izgledaju impresivno u kombinaciji sa bojom vina.

Tamni lakovi odlično pristaju i kratkim i dugim noktima. Takođe, savršeno će vizuelno sakriti sve nepravilnosti na noktu. Spektar boje crvenog vina proteže se od zagasitijih, do punih tamnih nijansi koje naginju smeđim tonovima, ali i boji patlidžana. Koju god nijansu da izaberete bordo nokti su istovremeno glamurozni i profinjeni. Iako nije novi trend, ove zime je jedna od najpoželjenijih boja.

Bordo nokti su definitivno uvek pravi izbor sa kojim ne možete pogrešiti. Pronašli smo za vas neke ideje za lakiranje noktiju koje vam mogu poslužiti kao inspiracija.

Najlepsi nokti u bordo boji – slike noktiju:

slika 1
bordo nokti
slika 2
bordo nokti
slika 3
bordo nokti
slika 4
bordo nokti
slika 5
bordo nokti
slika 6
bordo nokti
slika 7
bordo nokti
slika 8
bordo nokti
slika 9
bordo nokti
slika 10
loading...

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here